x

Andreanin oženjeni vjerenik potvrdio raskid sa pjevačicom: Jedino mogu da kažem za nju da je...

Nakon incidenta koji je prethodio raskidu burne veze pjevačice Andreane Čekić i njenog oženjenog dečka/vjerenika Marka Miloševića, u kojem je on nasrnuo na nju, pljunuo je i pocijepao joj majicu, a ona nakon toga pobrisala sve njihove zajedničke fotografije, novinari su pozvali Miloševića. 

Marko, koji je sa Andreanom bio u burnoj vezi koja je konstantno bila pod lupom zbog činjenice da je on i dalje oženjen Marinom sa kojom ima dijete, a potom je 4. septembra uslijedila i vjeridba, potvrdio je za Telegraf JETSET da je došlo do raskida.

- Nemam komentar... Ne znam šta reći. Nisam davao nikakve izjave ni na početku, neću ni sada - rekao je Marko na samom početku razgovora, a potom nastavio sa izjavom koja se direktno tiče Andreane.


-  Jedino mogu da kažem da je dobar čovjek, divna žena i da joj želim svu sreću ovog svijeta. Ono što želim sebi želim i njoj, i to je to - poručio je Marko za Telegraf JETSET.

Kao što je već poznato, Marko i Andreana prestali su da se prate na društvenim mrežama, a ona je pobrisala i sve njihove zajedničke slike. Tokom jučerašnjeg dana kontaktirali smo Andreanu, ali sve što je ona rekla jeste da nema komentar, piše Telegraf.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.