x

Andrej podigao 20.000 eura od Anabelinog honorara kako bi vratio dugove, a ova vrtoglava suma mu je još ostala!

Andrej Atijas podigao je 20.000 eura od honorara zvanično bivše žene, a sadašnje djevojke Anabele Bukve, da bi vratio zajednički dug koji je iznosio 45.000 eura.

On se zadužio kod bliskog prijatelja da bi platio nekretninu koju je prošle godine kupila njena i Gagijeva kćerka Luna Đogani. Iako su Anabela i Andrej prodali stan u Hrvatskoj, oni nisu mogli da namire dugovanja zbog toga što su dio novca potrošili na njegovo liječenje, koje je takođe bilo papreno skupo. Ali to nije sve. Anabela je prije ulaska u šou bila prinuđena da pozajmljuje novac da bi njena kćerka snimala nove pjesme, spotove.


Od tuđeg novca je finansirala kupovinu namještaja, kao i spot za posljednje dvije pjesme jer Luna nije imala dovoljno nastupa, a samim tim nije ni zarađivala shodno svojim potrebama. Problem je u tome što ni Anabela duže vrijeme nije imala tezge, pa je morala da se dovija na razne načine. Pjevačica je znala u kakvim problemima ostavlja dečka, pa ga je ovlastila da u njeno ime podigne novac i namiri dugovanja.

Kurirova saznanja Anabela je potvrdila u "Zadruzi".


- Andrej i ja smo prodali stan u Rovinju da bismo pomogli Luni da kupi stan u Bloku A. Moram da vratim do posljednjeg eura - rekla je Anabela dan nakon što je ušla u Pinkov rijaliti.

Da su te nformacije tačne, potvrđuje i to što je sama Luna u rijalitiju priznala da je i ona u dugovima i da treba da vrati 25.000 eura.

- Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude, ne bih ušla, boljelo bi me d.pe i za Marka i za Jelenu. A, s druge strane, da nisam ušla, pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 eura, kako da vratim, od čega? - požalila se ona.

Atijas se nije oglašavao povodom ovoga.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.