x

POKUŠAVA DA PROĐE NEOPAŽENO

Ani Nikolić se otvorile rane na licu! Evo zbog čega pjevačica krije ljepotu!

Ana Nikolić ne prestaje da šokira svojim pojavljivanjem u javnosti. Popularna pjevačica je u srijedu veče bila na modnoj reviji Bate Spasojevića, gde je napravila pravu pometnju zbog fizičkog izgleda. Na događaj je kasnila kako bi izbegla predstavnike medija i prošla neopaženo. Bila je skockana od glave do pete, a pokušala je da lice sakrije mrežicom, ali joj to nije pošlo za rukom.

Paparaco Kurira uslikao je promjene na njenoj koži koje je doskoro skrivala cirkonima koje je lijepila po bradi i čelu. Sada je jasno i zbog čega se nedavno u emisiji pojavila s različitim šljokicama, o čemu smo takođe pisali. Upravo na tom dijelu lica ovoga puta su se jasno vidjele otvorene rane i to čak na tri mjesta. Iako je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su još više došli do izražaja jer joj se koža u tom dijelu oljuštila.


Nikolićeva je bila odlično raspoložena i trudila se da zasija u punom sjaju, ali oni koji su primijetili da ima promjene na licu su bili zabrinuti. - Ana fenomenalno izgleda, baš je zabavna, vesela i raspoložena, ali ne znam šta joj se dešava s licem. Botoks nije sigurno, možda neka alergija - komentarisali su prisutni.


Kako su tviteraši nemilosrdni i bez pardona, nedavno su je zbog lica razapeli na toj društvenoj mreži. - Nikada ovakva nije bila. Šta joj se desilo s licem, ovo nije više djevojka od čokolade - samo su neki od komentara na njen račun. Međutim, Ana se ne obazire na loše komentare, šali se na svoj račun do te mjere da je poručila da odustaje od pjevanja iako je zakazala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni.


- Bata me svake godine zove na reviju, a sad sam prvi put došla. Meni ne treba stilista, ja sam sama svoj stilista! Ja sam Tarina sluškinja i dadilja, kao i pjevačica. Eto, od nečeg ću da dignem ruke. Na primjer, od pjevanja. Više ne želim da budem pjevačica - poručila je ona okupljenim medijima. Nakon što je dala izjave, ona se družila s kolegama i srdačno pozdravila s domaćinom.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.