x

otkrila detalje kako je zarađivao novac

Animir dama progovorila o Marku Miljkoviću: Otkrila gnusne detalje, slošiće vam se!

Marko Miljković je tu.ao svoju bivšu djevojku Aleksandru Antić, a pr.biće i Lunu, tvrdi Katica Sekovska, koja se družila sa nekadašnjom izabranicom di-džeja iz Brusa.

Ova Makedonka kaže da je često prisustvovala nemilim scenama između Marka i Aleksandre.

- Najprije je bio u vezi sa Aleksandrom, ali poslije toga i s mojom najboljom prijateljicom iz Makedonije, čije ime ne bih da otkrivam. Marko nas je sve tri angažovao kao animir-dame u jednom klubu u Cirihu! Njegova veza sa Aleksandrom je baš bila burna. Bila sam prisutna kad je došao na vrata stana u kojem smo nas dvije živjele i rekao joj da izađe napolje. Nije htjela jer se spremala za posao, pa je počeo da je vuče za kosu. Počeli su da se koškaju, a ja sam morala da ih razdvajam. I moja prijateljica, s kojom je Marko bio poslije Aleksandre, takođe je imala problema s njim. Tu.ao ju je kad nije htjela da mu da novac za piće i dr.gu - počinje Katica priču.


- Aleksandra je pobjegla od njega u Beograd, a on se onda smuvao sa tom mojom drugaricom iz Makedonije. Ona je s njim ostala trudna, a zatim je doživjela tešku saobraćajku. Pet dana su joj se ljekari borili za život, a Marko joj je pokupio sve pare i pobjegao u "Zadrugu", dodala je Katica.

Sagovornica je ubijeđena da Đoganijeva nije ni svjesna s kim ima posla.

- Ista sudbina čeka i Lunu! Ona ne zna s kim je u vezi! Miljkovića ne interesuje ljubav, već samo lova. Upropastiće joj život! - priča Katica, koja tvrdi da zna sve Milikovićeve prljavije tajne.


- On zarađuje od toga što nalazi animir-dame za klubove nekih Albanaca u inostranstvu. Angažuje djevojke iz Srbije i Bosne, a sve se to radi na crno! Za četiri dana je uzimao i po 5.000 franaka! Nas je prevario za pare, pošto je s gazdama klubova dogovarao jednu cijenu, a onda nama davao upola manje, najviše 250 franaka za veče. Koristio nas je.

Sekovska tvrdi da je Miljković osim djevojaka prevario i gazde lokala: - Uzeo je pare od njih i obećao da će im dovesti još animir-dama. Umjesto toga, zbrisao je s novcem u Srbiju. Onda su ti opasni tipovi dolazili do Luninog stana da ga traže, ali on je već otišao u Brus, pa u Tursku.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.