x

Anu sada kritikuju da je premršava, a njena majka je zgodnija od mlađih djevojaka: Nema ni manjka, ni viška kilograma!

Ana Nikolić je za kratko vrijeme skinula pozamašan broj kilograma, ali, po svemu sudeći, nema namjeru da se zaustavi u tome.

Podsjetimo, pjevačica je skoro dvije godine kuburila sa viškom kilograma koji je nabacila nakon porođaja, a prema sopstvenom priznanju, na prvom mjestu joj je bila potpuna posvećenost odrastanju kćerkice Tare, a ne vraćanje u top-formi.

Ipak, i to je došlo na red uoči izdavanja novog albuma “Klinika”, kada se Ana posvetila mukotrpnim treninzima i dijetama, premda su je pratile glasine o podvrgavanju operaciji smanjenja želuca, što je Nikolićeva oštro demantovala.


Međutim, ona se danas nalazi na meti kritika, jer mnogi smatraju da je previše smršala, te joj čak neki lijepe etiketu da je anoreksična, što je pjevačica prokomentarisala rečenicom “svijetu se ne može ugoditi”.

Opšte je poznato da Ana Nikolić ima dobru genetiku. Naime, njena majka izgleda kao prava bomba. Svojevremeno je pjevačica podijelila fotografiju majke u kupaćem kostimu, a svi su ostali bez daha kada su vidjeli kako ova žena izgleda.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Puls

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.