x

potresno

AP zabilježio tragediju: Beba ranjena tokom granatiranja Mariupolja nije preživjela!

Marina Yatsko, trči iza svog partnera Fedora koji u rukama nosi njihovog 18-mjesečnog sina Kirilla.

Beba je teško ranjena za vrijeme granatiranja ukrajinskog Mariupolja.

Fotograf američke agencije Associated Press Evgeniy Maloletka bilježi scene u bolnici gdje medicinski radnici pokušavaju da spasu život ove bebice.

Mališa, nažalost, nije preživio...


Ključni grad Mariupolj je danima pod opsadom ruskih snaga.

U subotu su ukrajinski zvaničnici optužili Rusiju da je granatirala grad i civilne koridore u njemu, uprkos tome što je Rusija pristala da prekine vatru zbog evakuacije civila.

Evakuacija je nemoguća zbog kontinuiranog granatiranja, rekao je ranije danas zamjenik gradonačelnika ovog grada i dodao da je odlučeno da se evakuacija zaustavi jer na ulicama nije sigurno.

Sergej Orlov kaže za da u je granatiranje Mariupolja neprekidno, čak i duž dogovorenog puta za evakuaciju.


Izvor: Radiosarajevo

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kako sam vratila svog razvedenog muža uz dobru pomoć ljubavne čarolije dr. Alabe Moje ime je Shira elijah. Kad sam pročitao svjedočanstvo na internetu o tome kako dr. Alaba, najsjajniji i najmoćniji bacač uroka, pomaže vratiti muža koji se razvodi, LJUBAVNIKA. Pitao sam se kako to može biti istina, jer su me mnogi u prošlosti iznevjerili bez ikakvog rezultata. Samo sam pustio post i krenuo po forumu. Na moju obavijest opet ispod, neka osoba je objavila i rekla provjereni bacač uroka. Nakon što je pročitala poštu, bio je to isti muškarac dr. Alaba o kojoj je govorila. Tako da nemam izbora nego stvarno provjeriti kako on radi. Bila sam potpuno shrvana kad me napustio moj voljeni muž. Kao da je cijeli moj svijet nestajao u tuzi i boli. Znam da zvuči čudno, ali od svih čarolija koje sam kontaktirao, on je jedini koji je na mene ostavio dojam da sam toliko istinita i pouzdana. Više od njegovih riječi, vratio je mog muža i ostvario sve moje želje. Sada je vjeran, pazi na mene, svake nedjelje me nudi cvijećem, a često idemo u kino i restoran. moj muž je došao k meni i ispričao se za nepravdu koju je učinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Od tada se sve vratilo u normalu. Moja obitelj i ja ponovno živimo sretno zajedno. Zauvijek ću biti zahvalan što sam svoj život pretvorio iz pakla u raj! vjerujem da tko god treba pomoć treba mu doći po pomoć. Neka te Bog i dalje koristi da spasi raskid. Svi koji imaju bračne probleme, probleme s razvodom, izgubljenog ljubavnika ili bilo kakve probleme u vezi, možete mu se obratiti ([email protected]). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744