x

bijesna

Apelujem da se ovo prijavi policiji: Kija Kockar zgrožena ponašanjem jutjubera prema voditeljkama, uputila snažnu poruku!

Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je iznio u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region.

Ovim povodom oglasila se i pjevačica Kija Kockar.

- Apelujem na nadležne službe i državu kao i na televiziju da zajedno sa voditeljkama prijave ovo policiji! Voditeljke nisu otpuštene kao sto piše (tako mi je rečeno), a ovo je nešto najodvratnije što sam ikad čula! Još jednom apelujem na sve državne organe da reaguju na ovakve izjave izrečene od strane Nikole Jovanovića gdje se podržava sil.vanje žena - napisala je Kija.


Jutjuber je, inače, zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja s.ksističkih stavova u jednoj emisiji izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile dio te emisije.

- Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao s.ksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si... I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško - govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog spola, pa su iznervirane napustile studio.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.