x

Argelini Baroque Čaršija: Novo mjesto u gradu, ekskluzivna lokacija i jedinstven ambijent uz najbolje nargile!

Ekskluzivna lokacija i jedinstvenost karakterišu novootvoreni objekat u Sarajevu. Naime, 16. maja svečano je otvoren Argelini Baroque Čaršija, hookah bar koji u svom jedinstvenom ambijentu s predivnom ljetnom baštom pruža najbolje nargile u gradu. 

Argelini Baroque Čaršija

Kundurdžiluk, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Hookah Bar Argelini na Dolac Malti najsupješnije posluje kada su u pitanju nargila barovi u Sarajevu, a vlasnik Armin Mulić ništa manje ekskluziviteta donosi i na jednu od najboljih lokacija u gradu  na Baščaršiji - Kundurdžiluk.


S nestrpljenjem i iščekivanjem se čekao 16. maj i otvorenje ovog objekta, a sudeći prema prvim reakcijama posjetioci su oduševljeni, što samim uređenjem ambijenta, koji je uistinu specifičan i jedinstven u gradu, pa sve do prigodne ljetne bašte i naravno najboljih nargila. 


Argelini Baroque Čaršija je već na svečanom otvorenju bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a posjetioci su se uvjerili da postoji mjesto gdje u nargili možete uživati u potpunom komforu. Samo uređenje ovog ambijenta čini posebnu čaroliju, gdje pronalazite vlastiti smiraj.


Osim enterijera i ekskluzivne opremljenosti, vrijedi spoemnuti ono najvažnije - najbolje nargile i razne arome. Već sada možemo reći kako će Argelini Baroque Čaršija rekordnom brzinom postati jedno od kultnih mjesta u gradu gdje će okupljanja postati tradicija. Već sada je jasno kako će to biti uzdanica Argeliniju na Dolac Malti koji je svojim uspješnim radom i povjerenjem posjetioca postao brend za sebe. 


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.