x

Arkan htio da se razvede zbog Cecine koleginice: Ova pjevačica ga je potpuno opčinila! (Foto)

Prije nego što je otpočeo romansu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan bio je u emotivnoj vezi sa njenom hrvatskom koleginicom Doris Dragović.

Strasti između njih dvoje su se razbuktale krajem osamdesetih godina, neposredno prije nego što je počeo rat u bivšoj Jugoslaviji.

“To je bila veza zasnovana na strasti, posebno kad je riječ o Arkanu”, tvrdio je svojevremeno izvor blizak njemu.

“U to vrijeme on je često hvalio njene vještine u krevetu, dok je Doris bila zaljubljena kao šiparica. Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije”, otkrio je izvor za Informer.


Doris i Željko krili su da su u vezi, ali su ipak izlazili zajedno, posebno u beogradske klubove “Nanu”, “Trozubac” i “Mažestik”.

To potvrđuje i poznati estradni menadžer Vlada Perović, koji ih je često viđao zajedno.

“Zahar i ja smo joj radili album, ali kada smo shvatili koliki je ona fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u “Dugu”, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kombinaciji”, kaže Perović.

Izvor kaže da se Arkanu i Doris jednostavno nije dalo.


“Frka u staroj Jugi još nije počela, ali već je bilo tenzija, pa za nju iz Splita nije bilo baš jednostavno da bude u vezi sa Željkom, koji je bio vođa navijača Zvezde. Arkan ju je često nagovarao da se preseli iz Splita u Beograd, a ona mu je odgovarala da će to učiniti čim se on razvede od Natalije”, priča dobro upućeni sagovonik i dodaje:

“Doris i Željko su sve kontakte prekinuli kada je on 1990. uhapšen u Dvoru na Uni, a Hrvatska proglasila nezavisnost. Nedugo potom Arkan je osnovao “Tigrove” i uključio se u ratna zbivanja u bivšoj Jugoslaviji, a Doris se udala za vaterpolistu Marija Budimira i rodila mu sina Bornu”.


Željko je 1993. upoznao Svetlanu Cecu Veličković i oženio se njom dvije godine kasnije.

“Umio je i pred Cecom povremeno da pomene Doris, šaleći se da je bila ‘čudo’ u krevetu, što je nju strašno nerviralo. Ipak, svi koji su se tada družili s njima znaju da je Doris mnogo više voljela Arkana nego on nju”, završava izvor.

Doris Dragović nikad nije odgovorila na pitanja o Arkanu, niti o detaljima njihove veze. Ona do danas nije ni negirala ni potvrdila da su bili zajedno, kao ni da li će kada bude došla u Beograd obići njegov grob. Osim toga, pitali su je i da li bi se udala za Arkana da nije došlo do sukoba u bivšoj Jugoslaviji.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.