x

Arnela Avdibegović održala edukaciju za najtraženiji i najzahtjevniji tretman u beauty svijetu - ekstenzija trepavica!

U nedjelju, 16. avgusta u sarajevskom hotelu Hollywood je održana edukacija za najtraženiji i ujedno najzahtjevniji tretman u beauty svijetu. Radi se o edukaciji produžavanje trepavica ruski volumen, a koju je vodila Arnela Avdibegović, jedna od vrhunskih stručnjaka iz svijeta trepavica.

Kao što je poznato, ekstenzije trepavica su rastuća usluga u salonima, a samim time je i sve veća potražnja za ovom uslugom. Guste i duge trepavice su na vrhu liste ženskih opsesija, a upravo ekstenzije su  jedinstveni način za produživanje ili dodatnu gustoću vaših trepavica. Međutim, one su potpuno sigurne samo kada se primjenjuju na odgovarajući način sa strane profesionalne osobe. 


Arnela Avdibegović je poznato i priznato ime u beauty svijetu trepavica, a u svrhu prenošenja znanja, na radost mnogih, organizovala je edukaciju, gdje je učesnice iste upoznala sa načinom i radom najzahtjevnijeg tretmana. Edukacija je bila popunjena do zadnjeg mjesta, tako da nisu mogli učestvovati svi zainteresovani, zbog čega je zakazan novi termin edukacije za 4. oktobar. Broj mjesta je ograničen, stoga se na vrijeme prijavite (kontakt na dnu teksta). 


Edukaciji Arnele Avdibegović su prisustvovali svi oni koji su željni da svojim uslugama pruže samo najbolje za svoje klijente, a sve učesnice su uspješno obavile posao i dobile certifikat. Ovakav vid edukacije je odličan način poboljšanja vlastitih usluga, kao i dodatne zarade. Posebnost ove edukacije jeste da Arnela pažljivo radi sa svim učesnicama, želeći time da svaka od njih usavrši čuveni tretman ugradnje ekstenzija trepavica.


Inače, ekstenzija trepavica je jedna od najtraženijih i najefektnijih metoda za produživanje trepavica. Mogu se ugrađivati cijele godine, ne samo ljeti kada se svi manje šminkaju. Idealno je za žene koje ne vole ili ne žele koristiti maskaru jer ju u potpunosti zamjenjuje. Zbog velikog interesovanja, Arnela Avdibegović je zakazala novi termin - 4. oktobar. Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete rezervisati putem kontakta:

Instagram: https://www.instagram.com/beautyroomarnela_lashes/ 

Telefon: +387 62 685 306

E-mail: [email protected] 

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.