x

Zenica

ARS Centar upriličio svečanu dodjelu uvjerenja, svjedočanstava i zahvalnica!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
ARS Centar kojeg čine baletni i muzički odsjek i baletni studio upriličio je dana 26.06.2020.godine svečanu dodjelu uvjerenja, svjedočanstava i zahvalnica.

I bez obzira na težak period uzrokovan pandemijom COVID-a, nastavni kadar ARS Centra je svoj rad nastavio putem on - line nastave.

Zbog toga smo željeli da kraj školske godine / sezone, 2019/2020. budemo zajedno na otvorenom.

Toliko truda i rada je bilo u protekloj godini. Organizacija kvalifikacija DWC2020. za svjetsko takmičenje Bosne i Hercegovine koje je pripremano za Rim. Marljivo smo radili i pokazali da smo po rezultatima najbolja škola u državi.

Upravo zbog COViDA - koji nas je razdvojio, želimo da poručimo da smo jaki i da ćemo sigurno biti još snažniji, jer smo svi zajedno shvatili koliko nam znači ljubav i zajedništvo.

Prostor amfiteatra RMU Zenica pored spomenika palim rudarima, toliko odiše simbolikom i ljepotom a zaboravljen u vremenu. ARS Centar želi da ovo mjesto bude mjesto stalnih sjećanja Zenice i da se vrati namjeni koju zaslužuje.


Zahvaljujemo se direktoru RMU Zenica koji je prepoznao naše ideje i nadamo se zajedničkoj budućoj saradnji.

Ove godine u ARS Centru su i dvije najmlađe maturantkinje sa baletnog odsjeka,

Najla Hadžić i Ena Manđuka i Sajra Spahić sa završenim muzičkim odsjekom.

Također ove godine iz ARS Centra prvi puta iz Zenice svoje profesionalno baletno školovanje u Sarajevu nastavlja balerina Sajra Spahić.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / ars centar  

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.