x

Arsenal dovodi dva mladića, jedan je Realov supertalent

O ovom transferu će se pričati, nogometaš Real Madrida za koji sat trebao bi postati novi igrač londonskog velikana.

Arsenal je postigao dogovor sa zvijezdom Reala i španjolskih reprezentacija, Danijem Ceballosom, koji bi s londonskim klubom danas trebao potpisati ugovor o posudbi za predstojeću sezonu.

Ceballos (22) je skupio 56 nastupa za Real otkako je u klub iz Betisa došao 2017. godine, ali je ovog ljeta stalno povezivan s Arsenalom i Tottenhamom.

Riječ je o igraču veznog reda koji bi trebao pokriti rupu nastalu odlaskom Aarona Ramseya u Juventus.

- Imali smo nekoliko imena u izboru, ali Ceballos je vrlo dobar. Poznajem ga još iz Betisa u njegovim počecima. Igrao je jako dobro za U21 reprezentaciju, koja je nedavno postala prvak Europe - objasnio je Unai Emery, trener Arsenala koji je do 2016. bio trener Seville, gradskog suparinka Betisa.

Unatoč ovom transferu i činjenici da je osobno amenovao prijelaz na Emirates, Zinedine Zidane je istaknuo da Ceballos još uvijek ima budućnost na Bernabeu, ali smatra i kako će imati koristi od igranja utakmica u Premier ligi.

Osim Ceballosa, Arsenal je osigurao i 18-godišnjeg braniča iz St.Etiennea, Williama Salibu. Ostat će u klubu još sljedeće sezone kao posuđen igrač za kojeg će Arsenal već sada iskeširati 27 milijuna eura Francuzima.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.