x

Atraktivna Elvedina Šehić u novom spotu izgleda poput diva 50-ih godina: Tvorac hita "Cipele" joj uradio pjesmu "Glupače" koju će žene obožavati!

Sve popularnija pjevačica Elvedina Šehić je fanove obradovala novom pjesmom „Glupače”, čiji je autor Saša Lazić, tvorac brojnih hitova, posljednjeg u nizu “Cipele”, inače dueta Emira Ćulovića i Andreane Čekić. Aranžman je djelo Ace Krsmanovića. Za potrebe novog projekta Šehić je potpuno promijenila imidž i postala je crnka. Naša atraktivna pjevačica u spotu donosi prizvuk 50-tih godina prošlog stoljeća, a izgleda poput poznatih diva toga doba. Mnoge pripadnice ženske populacije će se pronaći u ovoj numeri, te će ovo postati njihova himna. 


Za spot koji je snimljen u pivnici HS bila je zadužena produkcija Area7 na čelu sa odličnim mladim rediteljem Jasminom Pivićem iz Zenice. Za potrebe novog projekta Šehić je potpuno promijenila imidž i postala je crnka.

Prve reakcije publike i kolega na novu pjesmu Elvedine Šehić su odlične. Ona je na društvenim mrežama dobila veliki broj pohvala za novi singl, ali i komplimenata na račun svog izgleda u spotu.

Premijera pjesme prvobitno je bila planira za nedjelju u 12 sati, ali, na preporuku Granda, Elvedina je objavila dan ranije.


- Vjerujem da će publika biti iznenađena. “Glupače” je modernija i komercijalnija, a razlikuje se od pjesama koje sam do sada snimila. Nadam se da će se prije svega svidjeti djevojkama, a onda i muškarcima. Ponosna sam što sam imala priliku da radim sa takvim profesionalcima i vjerujem da će se moj trud isplatiti. Moje ambicije su velike i nadam se da je ovo stepenica više u karijeri. Naravno, za sve je potrebno vremena. Ništa neće doći preko noći, idemo polako korak po korak – kaže Elvedina Šehić.  


Sve informacije o muzičkim aktivnostima Elvedine Šehić možete pronaći na njenim Facebook i Instagram profilima:

facebook.com/elvedinasehic91/

instagram.com/elvedinasehic/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.