x

Atraktivna pjevačica predstavila „Lude noći“: Slađana Mandić ima novi hit! (GALERIJA)

Slađana Mandić je u Sarajevu promovisala dugoočekivanu pjesmu “Lude noći”. Jedna od naših najtraženijih pjevačica zablistala je na promociji u Pivnici HS u haljinama Multibranda Concept Store Burtuqaali i Atelier Sposa, dok je za njen make-up bio zadužen Adi Hasić.

- Hvala vam što ste došli, kao i onima koji opravdano nisu mogli doći. Vrijeme je godišnjih odmora, a i znamo kakav je posao nas muzičara i pjevača. Bilo je sjajno na snimanju spota. Otišli smo u Dubrovnik praveći se da smo na odmoru, da se tu kupamo i uživamo. Međutim, zapravo smo puno radili. Neke pjesme treba da se dese i da vam legnu, a to se desilo sa ovom pjesmom. Ja sam zapravo došla da otpjevam nešto drugo, ali mi je Amil rekao da dođem da čujem šta je uradio. Meni se jako dopala i odmah sam rekla: „To je to, to je moja pjesma“. Nazvali smo kolegicu koja je trebala snimiti da pitamo da li je ona zaista jako zagrijana za nju. Tako smo se dogovorili i ja sam je snimila. Tako da je potvrđena ona: „Nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno“, rekla je Slađana Mandić tokom promocije koju je moderirala voditeljica Ana Bavrka.


Brojne kolege i novinari čestitali su Slađani na novom spotu i pjesmi, za koju je tekst napisala Dženita Halilović, jednoglasno se složivši da će pjesma biti pravi ljetni hit. Aranžman je zajedničko djelo Amila Loje, koji je uradio i muziku, i Adisa Sirbubala.

- Meni je najteži dio posla promocija, jer smo do sada toliko radili na pjesmi, da mi se na kraju smuči. Pjesma je bila top kada smo je uradili. Imali smo tri četiri pjesme sa Slađom, ali ovo je prvi singl koji smo uradili. Volim njen vokal i posebna mi je čast što smo sarađivali - rekao je između ostalog Amil Lojo.

Spot za „Lude noći“ je sniman dva dana u Dubrovniku, a za režiju je bio zadužen odlični Haris Dubica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.