x

10 pjesama uživo

AU, OVAJ MOMAK JE OBJASNIO! MUZIKA KOJA BUDI SJEĆANJA: Nakon covera Slađe Allegro, obrade Mirka Plavšića osvajaju internet!

Na ljeto 2017. godine, regiju su osvojili coveri Slađe Allegro. A, što je Slađa kao ženski vokal, to je Mirko Plavšić kao muški vokal. Ovaj Novosađanin je objavio 10 pjesama, a njegove izvedbe uživo nekih od najvećih hitova, izazvale su lavinu pozitivnih komentara. Riječ je o muzici koja budi sjećanja, a samog Mirka podsjeća na ranu mladost i stare ljubavi. Kako je posebno vezan za sve numere koje je obradio, sasvim je očekivano da svaka od njih nosi i u vama budi posebnu emociju. 


Pažljivom selekcijom numera, Mirko Plavšić je uspio oduševiti sve koji vole muziku naše prošlosti. 

Konačno nešto kvalitetno, prijatno za naše uši, ali prije svega ono što budi osjećaje u vama. Mirko Plavšić je sa 10 covera u izvođenju uživo pogodio pravo u centar. Centar našeg srca i duše. Svaka pjesma njegovim izvođenjem je dobila posebnu draž i izaziva emociju u vama. 

Ono što najčešće čujemo u muzičkim takmičenjima jeste da posao pjevača ne može biti dobar ukoliko on nema emociju. Mirka upravo to karakteriše, kao i njegov jedinstven, prepoznatljiv vokal. Sam album nosi naziv 'Sećanja', a nema sumnje da ćete sa nekom od ovih pjesama u izvođenju talentovanog Mirka Plavšića ponovo proživjeti lijepa vremena.

Uživajte u izvedbama, te svakako podržite rad ovog mladića putem njegovih stranica na društvenim mrežama:


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.