x

Auto od 100.000 eura, cipele od tri hiljade: Marija Kulić raskrinkala Anu Korać! Otkrila čime se bavi, Davidova reakcije je skandalozna!

U Zadrugu je ponovo ušla Marija Kulić, a odmah je nastao haos za crnim stolom, kada je od Velikog šefa stiglo pismo da Marija ispriča zadrugarima šta je na nju ostavilo najjači utisak dok ih je gledala od kuće. Kulićeva je počela da komentariše Anu Korać i sve ono što je Stanija Dobrojević rekla o njoj.

- Lično je moj suprug čuo od oca njenog sponzora, koji joj je kupio psa koji je koštao osam hiljada eura. Njega su ubili prije Nove godine. Zna Ana o kome se radi, ne znam zašto djevojka ne ustane i kaže čime se bavi. Šta radiš pa voziš auto od 100 hiljada eura? Šetaš psa od osam hiljada eura, nosiš cipele od dvije, tri hiljade. To ti roditelji nisu kupili, nisi zaradila sama jer si jako mlada i nisi toliko školovana i obrazovana da bi sve to u životu postigla, tako da ljudi napolju vide pravu sliku – rekla je Marija.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste reakcija Aninog dečka, Davida Dragojevića. On se svemu smijao, nije želio ni da sluša sve što je Marija Kulić rekla o njegovoj djevojci.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.


.(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.