x

nezgoda na svadbi

Auto počeo da kliza pa završio na livadi: Ovo su detalji nezgode na putu koju je doživio Veljko Ražnatović, nije on vozio!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić juče su bili među najveselijim zvanicama na svadbi Bojane i Mirka Šijana, a prilikom dolaska po mladu Cecin sin imao je manju saobraćajnu nezgodu koja se dobro završila.

Kako je za Informer otkrio izvor sa mjesta nezgode, Veljko je bio u automobilu koji se kretao u koloni drugih vozila. A momak koji je vozio Veljkov automobil izgubio je kontrolu nad vozilom koje je počelo da se okreće na putu:


- Automobil je, iz nepoznatih razloga, počeo da kliza po putu i završio je na livadi pored. Svi su stali, nastao je haos, mnogo smo se uplašili. Izgleda da je momak koji je vozio naglo prikočio, a pijesak koji je bio po putu ga je zanio. Na svu sreću niko nije povrijeđen, Veljko je dobro i automobil je neoštećen - kazao je izvor.


S obzirom na to da se sve dobro završilo, svatovi su nastavili ka Titelu gdje su kupili mladu, a ispred kuće Rodića bilo je pravo veselje. Bojana i Mirko igrali su i veselili se više od sat vremena, nakon čega su se provozali kočijom i uputili na crkveno vjenčanje u Surčin.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.