x

Avon u Sunylandu predstavio nove proizvode! (FOTO)

U ugodnom ambijentu kafe Noova u sklopu Sunnyland kompleksa na Trebeviću kompanija Avon je iskoristila kraj radne sedmice i savršen petak za predstavljanje najnovijih proizvoda za njegu kože u Avon ponudi.

Tokom edukativne prezentacije koju je vodila Avon Beauty Trenerica Maria Santini prisutni su mogli da saznaju šta je to Avon Supernova te da se upoznaju sa novitetima iz Avon ponude.

Avon Supernova predstavlja skup najkvalitetnijih proizvoda za njegu kože koji dolazi sa različitih strana svijeta, a od sada su dostupni u Avon brošurama i u Bosni i Hercegovini. O tome se govorilo i tokom ove večeri.


“Odlučili smo se za jedno veliko putovanje Avon zemljama kako bismo iz njih donijeli samo najbolje proizvode i pružili priliku našim korisnicima da ih isprobaju i zavole. Otišli smo do svih kutaka svijeta i odlučili se za 3 noviteta koja nam dolaze iz Japana, Južne Afrike i Sjedinjenih Američkih Država. Posebni proizvodi za savršene rezultate u njezi kože. Tako smo iz Japana donijeli ekskluzivne linije Avon Mission Y i Misssion Eclat koje u sebi kriju najbolje sastojke za njegu kože. Iz Južne Afrike smo donijeli Justine Derma ulje – najprodavaniji proizvod koji žene u Južnoj Africi naprosto obožavaju. Godišnje se proda u čak preko 2 miliona komada. A za kraj iz Sjedinjenih Američkih država i našeg Instituta za istraživanje i razvoj smo donijeli Anew Instant dvominutni gel koji jednostavno u dvije minute briše tamne podočnjake i kesice ispod vaših očiju, a taj učinak djeluje do 8 sati.” istakla je Šejla Korjenić Avon PR specijalista Avon Bosna i Hercegovina.

“Avon ekskluzivno u Europu donosi najkvalitetniju liniju japanske njege lica, MISSION! Samo i jedino uz Avon, sad i u Bosni i Hercegovini možete uživati u japanskom ritualu njege lice. Mission je linija originalne japanske kozmetike koja kombinuje naprednu tehnologiju, nadahnutu najnovijim naučnim otkrićima, i snagu prirodnih sastojaka. Ovo je stvarna esencija japanske ljepote - bogate formule prepune dragocjenih sastojaka koji prodiru kroz nekoliko slojeva kože. Svi proizvodi su kreirani u harmoniji koja spaja tradicionalne japanske rituale i učinkovitu pomlađujuću njegu lica.” objasnila je Maria Santini Avon Beauty Trainer Avon Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija.


Kako bi pružili svojim korisnicima najbolje proizvode i najbolji doživljaj u njezi kože Avon je ove proizvode uvrstio već sada u svoju ponudu.

Proizvode možete pronaći u aktuelnoj Avon brošuri te i u posebnim mBrošurama .



Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top