x

Azur i Omer Halilović, dječaci koje je ostavila majka i otišla u Njemačku, u emisiji " Ispuni mi želju": Oni sanjaju samo o jednom...

Dječaci koji su osvojili region nad čijom subinom smo plakali i koje nikako nećemo moći zaboraviti, ovoga četvrtka su došli u studio emisije „Ispuni mi želju“.

Azur i Omer Halilović, dva brata iz kolektivnog centra Karaula pored Živinica koje je majka ostavila i otišla u Njemačku, a oni svoj skromni život nastavili sa ocem potresla je sve one koji su gledali, a na društvenim mrežama danima je trajala akcija da se dječaicima makar malo uljepša tužan i bolan život bez majke.

Nakon što je emitirina njihova priča, brojni dobri ljudi su se javili, obišli dječake i pomogli im koliko su mogli. Nakon mjesec dana dječaci su sa daidžom stigli na snimanje emisije „Ispuni mi želju“. Nažalost, iako su dobili puno toga, njihova jedina želja do danas je ostala nažalost neispunjena.

Šta su nam to sve ispričali, šta se događa sa majkom i hoće li se vratiti svojoj djeci... saznat ćete u četvrtak od 21:00 sat.

.

.


(Hayat.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.