x

BOLAN PORAZ

Babić nakon što je nokautiran: Ne znam šta se dogodilo, porazio me u mojoj borbi

Hrvatski bokser nije uspio vraćati udarce, a Poljak ga je nemilosrdno mlatio nešto manje od dvije minute i natjerao suca na prekid borbe


Alen Babić oglasio se na svom Instagram profilu nakon što je u poljskom Rzeszovu (Rzeszowu) poražen protiv domaćeg boksera Lukasza Rozanskog u borbi za svjetsku titulu po WBC verziji.

Poljak je navalio od početka borbe, a Babić se u tome nije snašao. Hrvatski bokser nije uspio vraćati udarce, a Poljak ga je nemilosrdno mlatio nešto manje od dvije minute i natjerao suca na prekid borbe.

"Ne znam što se dogodilo"

- Da, ovo se upravo dogodilo. Srce mi je slomljeno, ne znam što se dogodilo. Nisam osjetio nijedan udarac. Kao da sam se zagrijao i borba je bila gotova. Ne znam što se dogodilo. Moj prvi poraz u četiri godine, i to nokautom i mojim stilom borbe. Zbilja ne znam što se dogodilo - naveo je.

Dodao je i to da je bio spreman dati sve za ovu borbu, te da može kriviti samo sebe.

- Jedna stvar je sigurna - vratit ću se, čak i ako me neće htjeti, čak i ako mi neće dopustiti. Stalno ću se vraćati. Volim boks, boks je sve što znam. To mi je život - kazao je Babić.

Ističe i to da ne zna šta bih drugo radio, te da mu je žao što je razočarao sve koji ga podržavaju.

- Ne znam što se dogodilo. Sretno Rozanskom, pravi je profesionalac. Pobijedio me u mojoj igri, što najviše boli. Nikad nisam izgubio meč, ne na ovakav način u 12 godina boksa. Bolan poraz, ali vratit ću se. Da, usrana situacija... - govorio je Babić u snimci objavljenoj na Instagramu.

"Inače ja ovo napravim"

- Želim naučiti sve o boksu, a ovo je velik dio. Loš sam gubitnik. Ne možeš se naviknuti na poraze. Nokautom u prvoj rundi... Doživio sam nokaute u prvoj rundi, ali inače ih ja napravim. Tako čudno. Pobijedio me u mojoj igri, nemam što reći. Hvala vam što ste gledali, hvala vam na podršci. Idem vidjeti svog dobrog prijatelja - depresiju - naveo je Alen na Instagramu.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.