x

Bagro, jeste li spremni? Kija poludjela zbog priča da je prodala očevu sahranu, pa sve uzela u usta! Krunićeva, Sloba i Luna će ostati u šoku!

Kristina Kija Kockar izrevoltirana je pričama o svom pokojnom ocu, koje je prema njenim riječima, širila Jelena Krunić, pa je uputila javnu poruku na Instagramu.

Kija je spomenula i oca svog bivšeg muža Slobe, kao i Lunu Đogani.

"Ostavite mog pokojnog oca na miru. Jelena Krunić i ostali lažni profili neka se još jednom jave i naprave video zapis o tome kako sam ja "prodala očevu sahranu", pa idemo na sud i da završimo više jednom zauvijek sa tom pričom. Što se tiče mog posla u avijaciji i priče da sam "otpuštena", to je pričao Slobodanov otac javno, pa ako neko hoće da istupi od ovih lažnih profila da ponovi umjesto njega, jer ne bih baš bivšeg mi svekra da tužim. Tužno je i nisam u tom fazonu", napisala je Kija i dodala:


"Pa bagro? Spremni? Video zapis možete predstaviti zajedno sa svojim ličnim podacima pa se vidimo na sudu. I meni onu omiljenu - da smo namjestili iii namjestila (za ovog drugog aktera ne garantujem) ljubavnici da se javno sa oženjenim, a ona jadna. Izvolite. Pozdrav Kristina Kija Kockar."

Podsjećamo, Jelena Krunić je na svom YouTube kanalu u jednom vlogu pričala kako je Kija Kockar u Zadruzi 1 uzela novac za prenos uživo sahrane njenog oca. Kockareva je tada po dolasku na očevu sahranu davala intervju upravo u prenosu uživo Pink TV.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.