x

nekad su joj bili dobri

Bahata i koristoljubiva: Tanja zbog Draška zabranila ulazak novinarima na nastup!

Tanja Savić je opet po svom starom dobrom običaju bježala od novinara!

Pjevačica je na sve načine pokušala da pobjegne od brojnih novinarskih ekipa koje su je čekale po izuzetno hladnom vremenu više od sat vremena ispred jednog beogradskog kluba, gdje je imala nastup. Okupljene predstavnike medija najviše je zanimao Tanjin komentar u vezi sa novom fotografijom, na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Ipak, ona se pravo iz automobila uputila ka zadnjem ulazu u klub, gdje je imala nastup, i izašla pravo na scenu.


Kako Kurir javlja, jedan od njenih uslova bio je i da se novinarima zabrani ulazak u restoran kako je ne bi fotografisali na bini. Ovim svojim postupkom Tanja je još jednom pokazala da je koristoljubiva i da je pomoć od medija tražila samo onda kada joj je to odgovaralo - kada se borila sa još uvijek zvaničnim suprugom Dušanom Jovančevićem oko starateljstva! Sada, otkako je u vezi sa Stanivukovićem, to se promijenilo.


Očigledno da joj čitava afera kao i pisanje medija o njenom odnosu sa prvim čovjekom Banjaluke više ne prijaju ili je neki drugi razlog u pitanju, ali pjevačica je ovim svojim postupkom opet pokazala da je vrlo nekulturna i bahata prema sedmoj sili, koja je došla da je ispoštuje na njenom nastupu, piše Kurir.


Tanja je, kao što je poznato, svojevremeno dobila pomoć od svih medija, koji su nedjeljama izvještavali o njenom slučaju sa mužem, ali ona očigledno to ne umije da cijeni.

Podsjetimo, ovo je samo jedno u nizu Tanjinih bježanja od medija u posljednje vrijeme. Najprije je susret sa novinarima izbegla na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije u Požarevcu, a isti slučaj je ponovila i na snimanju "Granda" na Košutnjaku.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.