x

Skandal na Dalilinoj proslavi

Bahata zadrugarka umislila da je zvijezda: Pozvala novinare pa ih otjerala, obezbjeđenje urlalalo i vrijeđalo predstavnike medije!

Dalila Dragojević je, čini se, umislila da je toliko velika zvijezda, pa je dopustila sebi da napravi potez koji je zgrozio sve! Dalila Dragojević je proslavljala 29. rođendan, a ovim povodom pozvala je brojne novinare kako bi njena žurka bila što bolje medijski ispraćena.

Međutim, iako se veliki broj novinara odazvao pozivu rijaliti učesnice, nakon njenog postupka svi su ostali u šoku - Dalila je očigledno umislila da je tolika zvijezda da je sebi dala za pravo da okupljene novinare, nakon što ih je prethodno okupila, rastjera i to uz pomoć obezbjeđenja koje nije biralo riječi!


- Obezbjeđenje nas je napalo i vrijeđalo, užasno su se ponašali! Prvo nas je pozvala, pa počela da nas tjera! Čekali smo taksi, on je izašao i počeo da viče na nas, malo je falilo da nasrne na koleginicu! Drao se i na mene - kaže izvor sa lica mjesta za Republika.rs i dodaje da su svim okupljenim novinarima rekli "da se čiste odatle".


Portal Republika.rs došao je do snimka na kom se jasno čuje razgovor između pripadnika obezbjeđenja i novinara koji su mirnim tonom pitali zašto su udaljeni sa proslave na koju ih je lično Dalila pozvala, a naišli su na neočekivan odgovor i reakciju:


- Rekao sam ti već maloprije, ona mi je rekla da vas izbacim napolje, nemoj da mi se praviš pametan! Ona mi je rekla, ne radim ja ništa na svoju ruku! - vikao je iz sveg glasa pripadnik obezbjeđenja na jednog od novinara, a na pitanje novinarke zašto mora da viče, bijesno joj je odgovorio:

- Zato što se on pravi pametan, a ti nemoj da se miješaš! Pređi ulicu, ponašaj se! - drsko je odgovorio novinarki pred okupljenim pripadnicima sedme sile koji su ostali u šoku nakon ovog skandala.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.