x

U PROBLEMIMA DO GUŠE

Baka Prase mora da vrati 50.000 eura, ima rok od 5 dana: Provokacije ga skupo koštale!

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase u problemima je do guše! Otkako je na Tošinom Bunaru zapaljen lokal koji se zove po njemu, jutjuber nema mira.

Kako Kurir saznaje iz pouzdanih izvora, ova "internet senzacija" se navodno zamjerila žestokim momcima, i to zbog duga od oko 50.000 eura. Ilić se požalio prijateljima da mu je stigla opomena da za manje od nedjelju dana mora da vrati taj iznos.


- Baka se trudi da ostane smiren i pravi se da je sve u najboljem redu, ali zapravo nije tako. Odmah je organizovano da se lokal osposobi i to se polako vraća u normalu, ali šteta je velika. Međutim, problem je taj što on nije riješio dugovanja koja ima prema nekim ljudima i sada ga oni jure. Prosto, traže mu da vrati novac. Koliko sam razumio, u pitanju je ozbiljna cifra, 50.000 do 60.000 eura. Taj iznos mora da nađe za maksimalno pet dana. Ne znam da li će uspjeti i kako će se sve to završiti, ali očigledno je da su neki neraščišćeni računi u pitanju - priča naš sagovornik blizak Iliću.


Prema njegovim riječima, Bogdan nije smio da provocira i vrijeđa na društvenim mrežama one kojima duguje novac i za koje on zapravo sumnja da su mu poslali opomenu.

- Poručio je: "Ne mogu g..na klošarska da pale", a nakon toga mu je stigao poziv da mu vrijeme ističe. Voli Baka da se sili, pa poslije traži izlaz i rješenje. Nije on privatno tako jak kako se predstavlja na internetu. On to više piše uvrede da bi se pokazao kod ženskog svijeta kao opasan momak. Privatno je manji od makovog zrna. Ne znam od koga je uzimao novac i kome je dužan, ali priča nije naivna. Ti momci neće da tolerišu njegova izmotavanja. On ima nekoliko lokala od kojih živi i važno je da se sve sada sredi, da se situacija smiri i dovede u red - završava naš izvor.


Inače, ovo nije prvi put da Ilić ima problem sa opasnim momcima. Podsjetimo, nakon što je uhapšen klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u medijima su se pojavile informacije da je vođama klana morao na mjesečnom nivou da plaća reket, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.