x

Baka Prase napravio skandal u Jutarnjem programu! Najstrašnije uvrede: Ćelava si jer ideš na hemoterapiju!

U jutarnjem programu na "Prvoj TV" gostovali su ljubitelji mlađe populacije, jutjuberi Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase i Kika i svojim riječima izazvali veliku pažnju, pa i osude.

Naime, njih dvoje su nedavno započeli novi virtuelni rat, tačnije da jedno drugo prozivaju na Jutjubu.

Voditeljka je uporno, ali bezuspješno, pokušavala da stavi tačku na raspravu koja vlada među ovim influenserima, tvrdeći da njihovo ponašanje loše utiče na tinejdžere koji ih prate, sa čime se složila i publika "Prve TV".

Međutim, Baka Prase i Kika su gotovo neprestano, tokom cijelog svog gostovanja, pokušavali da ubijede onog drugog da su oni u pravu.


Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, i rekao da ona ide na hemoterapiju, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

"Ti si ćelava, i rekoh, vjerovatno ideš na hemoterapiju" , rekao je Baka Prase.

"On kaže da ja idem na hemoterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu, da li je Vama prva asocijacija na ćelavu djevojku hemoterapija?" , upitala je Kika voditeljku, a ona nije željela da odgovori na ovo pitanje.


Marija Savić Stamenić na kraju emisije pitala je Baku Praseta i Kiku da li žele da pruže ruku jedno drugom i da se pomire, a Baka Prase je kratko rekao da njegova nova pjesma izlazi danas i odbio da se pozdravi sa svojom suparnicom.

"Roditelji najviše utiču na vaspitanje djece, a ne jutjuberi" , rekao je za kraj i namignuo kameri.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.