x

Baka Prase za pola sata pojavljivanja na dječjem rođendanu uzima 1.500 eura!

Bogdan Ilić, popularan kao Baka Prase, namirisao je ozbiljnu lovu u svom poslu, pa to maksimalno koristi. Osim što brzinski namiče novac od klikova na Jutjubu i od reklamiranja na Instagramu, Baka se bacio i na terenski posao, pa je postao zabavljač i na dječjim rođendanima, i to za vrlo visoku cijenu.

Naime, Ilić ima tarifu od čak 1.500 eura za samo pola sata druženja s mališanima. Naš izvor zatekao se na jednoj zabavi za najmlađe pa nam je prepričao za šta konkretno uzima novac najpoznatiji domaći Jutjuber, piše Kurir.

- Bili smo na rođendanu na kome se Baka Prase pojavio na oko pola sata. Malo smo se začudili, ali nas je još više frapirala činjenica kada smo čuli koliko je plaćen. On je s djecom pričao, šalio se, prosipao neke svoje fazone, a onda im je podijelio svoje majice. I to je koštalo 1.500 eura! - priča šokirano izvor Kurira.


On dodaje da su djeca, koja su inače petaci, bila oduševljena.

- Djeci je on sada uzor, iako u svojim klipovima mnogo psuje i ima svađalački ton - imao je primjedbu ovaj roditelj. Međutim, psovke nisu jedine koje Baka Prase prodaje omladini za velike pare. On se posvetio i te kako materijalnim stvarima, za koje, doduše, tvrdi da mu navodno nisu važne. Ipak, djeca u tim klipovima slušaju Ilića kako je „novi ‘porše’ bruka“, vide bezbroj skupih patika koje mijenja, novi ‘roleks’ sat, pa čak i sam novac koji zna da snimi i javno objavi.


Baka Prase, inače, posjećuje i javne događaje na poziv organizatora. Njega fanovi mogu vidjeti po tržnim centrima, na festivalima i drugim programima, što takođe debelo naplaćuje. Njegov honorar za dolazak na događaj u jedan poznati tržni centar, gdje se često odvijaju javna okupljanja, posljednji put bio je čak 2.000 eura za sat vremena, saznaje Kurir od izvora bliskog organizatorima.

- On je od tog svog glupiranja napravio ozbiljan biznis. Zarađuje daleko više od svojih vršnjaka i time se hvali. Ali djeca ga vole i čula sam da gdje god da se pojavi bude nekada i na stotine njegovih fanova - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.