x

Baka Prase zbog skandala nestaje sa Instagrama? Ne prestaje sa uvredama: Poslije Kike potkačio i voditeljku Jutarnjeg! Nema potrebe da objašnjavam glupim ljudima, samo ih rješavam!

Nakon skandala u jutarnjem programu strasti između Bake Praseta i jutjuberke Kike se ne smiruju. Sukob se, šta više, dalje rasplamsao, a influenser je između ostalog u svom izlaganju potkačio i Mariju Savić Stamenić, koja se još tokom programa držala za glavu od šoka.

"Bila sam u bekstejdžu zajedno sa mojom sestrom, a on je nakon izvjesnog vremena došao, bez pozdrava se obratio mojoj sestri i pitao je: 'Kako je ona i dalje živa?' aludirajući na mene", otkrila je Kika Blicu pa nastavila: "Zatim se na to nasmijao."

Ona je navela i da je Baka odbio priliku za pomirenje, te da ona nakon toga nije imala želju da se pozdravi sa njim. Kasnije, on ju je nazvao malom glupačom, koju cijeli Balkan sažaljeva jer laže kako na platformi, pa tako i na televiziji.

"U toku emisije voditeljka je pitala da li možemo da stavimo tačku na sve to i da se rukujemo, a na to je on odgovorio: 'Ne, ne, poslije ću morati da perem ruke'. Ja sam na to odgovorila da je to još jedno nepoštovanje. Samim tim, nisam imala nikakvu želju da se pozdravim sa njim nakon emisije", dodala je jutjuberka.

Sve je, podsjećanja radi, počelo tako što je Kika nazvala Baku "lošim primjerom", da bi joj on uzvratio kako je "nemoralna, ljigava i lažljiva". Baka nije krio na Instagramu koliko ga je Kika istjerala iz takta, pa je čak i najavio privermen odlazak sa ove društvene mreže.

Takođe, on je u pjesmi koju je objavio još brutalnije izvrijeđao jutjuberku, navodeći da "treba da živi ispod Plavog mosta", a u sve je umiješao i njenu majku, koja se s vremena na vrijeme pojavljuje u njenim klipovima.

Poslije emisije, Baka je, inače, dobar dio krivice svalio i na voditeljku, ističući da je ona "pokušala da ga kanali na više različitih načina" te da je očito "stala na suprotnu stranu", što mu se izgleda uopšte nije dopalo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.