x

Bali beg u velikom problemu, unajmio tjelohranitelje: Žele mu oteti sina!

Jedan od najpopularnijih glumaca koji i dalje osvaja ženska srca gde god se pojavi, Turčin Burak Ozčivit, koji je Srpkinje očarao ulogom Bali bega, suočio se sa ozbiljnim problemima.

Naime, Burak i njegova supruga Fahrije Evdžen, prije nešto manje od godinu dana postali su roditelji sina Karana, ali u međuvremenu Turčin je upao u probleme s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula.

- Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za taj posjed i da mu cijena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je pod svaku cijenu želio upisati u imovinsku karticu - rekao je izvor blizak glumcu stranim medijima.


Glumcu su navodno zaprijetili da će zažaliti što je upravo tamo kupio kuću vrijednu više od dva miliona eura. U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prijete da će mu oteti sina, pa je kontaktirao nadležne službe.

- Vjeruje da će se sve riješiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je tjelohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što prije završiti - rekao je izvor blizak glumačkom paru. Cijela situacija dovela je do toga da Burak ponovo posjeti psihijatra.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.