Balkan Tube Fest Sarajevo - BTFSarajevo2019

13.04.2019 12:00 Do 14.04.2019 18:00

Dom mladih - Skenderija

Nakon odličnog festivala u Beogradu, Balkan Tube Fest ljubiteljima jutjub kulture ove godine donosi brojna iznenađenja. Ove godine će se održati peti po redu festival u Beogradu gde ćemo proslaviti peti rođendan, ali pre rođendana vreme je da najavimo #BTFSarajevo2019!

Balkan Tube Fest u Sarajevu će se održati 13. i 14. aprila u Domu Mladih u Skenderiji sa početkom od 12h! Karte su već uveliko u prodaji i iznose 10KM za regularnu i 60KM za VIP ulaznicu (jedna karta važi za jednu osobu za jedan dan). Broj karata je ograničen, 1000 regularnih i 200 VIP. A koja je razlika?

Regularnom ulaznicom imate mogućnost da na festivalu budete od 12h do 18h (koliko je i trajanje festivala) gde imate program na velikoj sceni, a od 15h panele na maloj sceni, kao i učestvovanje u svim aktivacijamana štandovima prijatelja festivala.VIP ulaznica vam omogućava sve to, uz dodatnih 2h programa u maloj sali (od 13h do 15h), predstava, panel i fotografisanje sa nekim od najpoznatijih jutjubera. Svi vlasnici VIP karti će dobiti poklon paket sastavljen od od poklona koje su prijatelji festivala, ali i festival pripremili samo za njih. U maloj sali će biti organizovan PhotoBoot, svako će dobiti majicu i marker kako bi jutjuberi mogli da se potpišu na majicu, ali vas očekuje još bezbroj nagradnih igara u kojima ćete moći da osvojite još dosta toga.

Karte možete kupiti na nekoliko načina:

1. Putem sajta www.kupikartu.ba putem linka: https://www.kupikartu.ba/karte/zona/4160/balkantube-fest gde možete poručiti online ulaznice da vam stignu putem maila nakon čega ćete odštampati ulaznicu i tako ući na festival ILI možete odabrati opciju da vam dođu na kućnu adresu po ceni dostave naznačenoj na sajtu.

2. Na prodajnim mestima širom BiH. Spisak mesta gde sve možete kupiti ulaznice možete pogledati: https://www.kupikartu.ba/page/listaagencija

3. Na licu mesta na dan festivala SAMO ukoliko karata ostane. Za ovaj način kupovine ulaznica ne garantujemo jer se često dešava da posetioci očekuju da kupe ulaznice na licu mesta pred početak festivala, a one se rasprodaju.

Kako biste bili sigurni da ćete sebi obezbediti mesto na festivalu, nabavite ulaznice najmanje nekoliko dana pred festival.

Program festivala se sastoji od ceremonije otvaranja, zanimljivih izazova, edukativnih panela, freestyle i karaoke takmičenjima, ali i još mnogo toga što su jutjuberi pripremili za posetioce. Na sceni se u sklopu nekih programa održavaju i razni Giveawayevi, a ovog puta smo spremili i veliki BTF GIVEAWAY gde će pobednik dobiti prevoz, smeštaj i sve što dobija jedan jutjuber učesnik za dolazak na BTF u Beogradu 28. i 29. septembra.

Kao i na svakom festivalu, i ove godine će biti postavljen BTF Shop. Na tom mestu moći ćete da kupite proizvode sa BTF natpisima kao uspomenu, ali i majice i robu raznih jutjubera koji će ih izložiti tokom festivala. Cene će biti ispisane na samom festivalu u shopu!

Sve informacije možete pronaći na našem sajtu www.balkantubefest.com ili nam postaviti pitanje u inbox na Facebook stranici ili instagramu ♥

Vidimo se 13. i 14. aprila ♥


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.