x

Baltimore nastavio Bradyjevu agoniju

Tom Brady se muči, kao i Tampa Bay Buccaneersi. Prvaci iz 2021. vezali su treći uzastopni poraz u NFL prvenstvu, a ukupno peti od početka sezone. Na njihovom su ih terenu savladali Baltimore Ravensi 27:22.

Gosti su u susret krenuli golom iz igre iz prvog posjeda, no do kraja prve četvrtine Tampa je odlično odgovorila. Prvo je Fournette utrčao u protivničku end zonu za vodstvo Buccaneersa 7:3, da bi Succop field golom povećao prednost na 10:3.

Lamar Jackson se probudio u drugoj četvrtini i s dva touchdowna preokrenuo rezultat u korist svoje momčadi. Prvo je pronašao Drakea u end zoni dodavanjem od pet jardi, a zatim dodavanjem od deset jardi do Likelyja za vodstvo Ravensa 17:10 na poluvremenu.

Treća četvrtina protekla je mirno, a Succop je field golom smanjio na 17:13. Duvernay je postigao touchdown od 15 jardi kada se Baltimore odvojio na 24:13.


Succop s jedne i Tucker s druge strane golovima iz polja doveli su do 27:16, a Brady je jedinim touchdown dodavanjem Jonesu uspio smanjiti rezultat na 27:22.

Lamar Jackson je zablistao s 238 jardi kroz zrak i dvama dodavanjima za touchdown, a tome je dodao 43 jarde u trčanjem. Njegove najbolje hvatačke opcije bile su Likely (77 jardi) i Robinson (64), dok je Edwards imao 65 jardi.

Brady je pak osvojio 325 jardi, ali je imao čak 44 pokušaja. Evans je stigao do 123 uhvaćene jarde.


Baltimore sada ima skor 5:3, dok je Tampa na 3:5, ali i dalje s realnim izgledima za plasman u doigravanje jer je Južna divizija Nacionalne konferencije daleko najslabija, pošto sve momčadi, počevši od vodeće Atlante, imaju negativan rezultat.

U sljedećem kolu Ravensi gostuju kod New Orleansa, a Tampa dočekuje aktualne prvake Los Angeles Ramse.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.