x

Bane Mojićević nakon kraha braka: Da sam znao ovo ranije bih se razveo!

Da je dobar razvod bolji nego loš brak, potvrdio je i Bane Mojićević koji kaže da mu je nakon što je okončao brak s Milicom mnogo lakše. Prvi pobjednik „Zvezda Granda” ističe da se i njegova, sada već bivša, supruga slično osjeća.

– Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvjetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada sretniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane za „Alo” i dodao da je pauza koju su napravili presudila da prelome i okončaju brak.


– Udaljili smo se. Svako je živio za sebe… Prije godinu i po dana smo se razdvojili i živjeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspjeli, a u isto vrijeme i šansu da se nešto promijeni. Međutim, za to vrijeme shvatili smo da nam je oboma tako bolje i dogovorili se da se i zvanično razvedemo.


– Nisam se ženio da bih se razvodio. Osjećam se poraženim što nisam uspio u namjeri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osjećate ono što ste osjećali, nije u redu da živite život u kojem nijedno nije ispunjeno – rekao je pjevač.

Budući da spominjanje problema u vezi ili braku većinu ljudi navodi na pomisao da je razlog treća osoba, Bane je naglasio da problem nije bila preljuba.


– Nije bilo preljube niti skandala. Jednostavno, udaljili smo se, zaćutali… Izgubili smo nit. Dobili smo djecu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo djecu i raziđemo se – rekao je Bane.

Bane i Milica bili su u braku sedam godina i imaju sina Radoša (7) i kćerku Mašu (5).

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.