x

ispričao u kakvom je odnosu sa bivšom

Bane Mojićević o razvodu: Ovo je moja posljednja ljubavna priča! Dogovarali smo se dugo!

Bane Mojićević na Kurir televiziji u "Pulsu Srbije" pričao je o svojoj novoj pjesmi koja je nastala poslije razvoda od Milice poslije sedam godina braka.

"To je moja posljednja ljubavna priča opjevana u stihovima. Jako sam srećan što sam ovakvu pjesmu snimio, pravljena je za sva vremena", rekao je Bane, pa nastavio:

"Da sam znao da možemo ovako vrhunski da komuniciramo najbolje do sada ja bih rekao. Bolje je nego ikada u našem odnosu, dogovaramo se otvoreno oko obaveza i planova, ne bih ništa mijenjao za sada. Više od pola godine nismo zajedno, dali smo jedno drugom vremena da živote vratimo u normalu. Dogovarali smo se dugo."


Banetova djeca prema njegovim riječima, ne trpe zbog razvoda.

"Djeci je bolje jer je sve posvećeno njima, njihovim željama i potrebama i to koriste... Sin je krenuo u prvi razred sa šest i po godina, dosta mu pomažemo", priznao je pjevač.

Kada su pjevača pitali da li je sada spreman za novu ljubav, on je kratko odgovorio.


"Nisam razmišljao u tom smjeru. Okrenut sam postizanju mira, djeci i pripremama za nastavak karijere", kaže Bane.

Bane je istakao da nije stupio u kontakt sa koleginicom Tanjom Savić, koja prolazi kroz težak period.

"Ona zna da smo prijatelji iako se ne viđamo često, volio bih da što pre izađe iz agonije u kojoj se trenutno nalazi, to je traumatično iskustvo za svaku ženu, prestrašno je da se tako nešto dogodi bilo kome", priznao je Bane.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.