x

Popularna destinacija

Barbados, suncem okupana zemlja

Slike koje ste dosada gledali u časopisima odjednom su oživjele upravo pred vama. 

Vjerojatno će se većina složiti kako su Karibi jedno od najljepših mjesta na cijelom planetu. Njihova raznovrsna ponuda po pitanju rajskih plaža te neodoljive okolice stavlja ih u sam vrh. Barbados su još jedan dokaz svemu navedenom, budući da se po mnogima radi o suncem okupanoj zemlji. Kristalni pijesak, mnoštvo laguna i ljubazni domaćini samo su dio čarobne ponude.

Barbados je otočna država smještena u Karipskom moru. To je tropski otok u čijoj unutrašnjosti postoji bujna vegetcija i brojne močvare dok je obala rezervirana za tirkizne oaze okupane suncem i laganim povjetarcem.


Poznat je kao država s najvišim standardom na svijetu, a osim toga radi se o jednoj od najpopualrnijih turističkih destinacija koju svake godine posjeti velik broj turista, svih onih sretnika koji su imali mogućnost krenuti prema Barbadosu.

Slike koje ste dosada gledali u časopisima odjednom su oživjele upravo pred vama. Službeni jezik je engleski, a osim toga ljubaznost domaćina je dobar preduvjet kako ćete na otoku imati odmor kakvom ste se nadali.


Cijeli otok ispunjen je golfskim terenima, što i nije čudno jer se ipak već duže vrijeme radi na propagiranju eltinog turima. Osim golfa postoje i drugi sadržaji u kojima možete uživati. Poznata gusarska špilja u kojoj su se snimali “Pirati s Kariba” pravi je doživljaj, ali zbog plime i oseke ulazak je na vlastitu odgovornost.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.