x

Evo šta SVE RADE kod nje u STANU

Barbara Bobak u vezi sa oženjenim muškarcem! Njegova žena otkriva detalje: Od avgusta su zajedno!

Barbara Bobak od ljetos se viđa sa oženjenim muškarcem, saznaje Kurir. Tragom ove informacije, stupili smo u kontakt s njegovom suprugom (ime i prezime poznato redakciji). Pjevačica i bivša djevojka Darka Lazića obnovila je vezu s nekadašnjim dečkom, koji je sada u braku.

Njegova supruga tvrdi da je još u avgustu saznala da joj rade iza leđa, ali da je sada odlučila da raskrinka pjevačicu zbog događaja koji se nedavno zbio.

- Suprug i ja smo bili na privatnom slavlju. Došla je Barbara. U jednom momentu moj suprug ju je onako mrtav pijan udario po zadnjici. Ona mu se nasmiješila. Mogla je da mu razvali šamarčinu, da mu kaže: "Alo, majmune, jesi li normalan", ali ne, gospođica se nasmiješila - priča ona i nastavlja:


- Pokupila sam se i otišla, a njih dvoje su ostali još malo, nakon čega su završili u njenom stanu, i to do tri ujutru. Da sam to tad znala, napravila bih haos. Njihovo viđanje počelo je u avgustu. Oni su to nazivali psihoterapija, to duvanje i s.ks. Eto, tuga.

Ona kaže da je u avgustu našla njihovu prepisku.


- Imam te poruke. Slikala sam ih. Poslala sam joj poruku da posjeti psihoterapeuta i da njemu kaže kako voli pijana i dr.girana da privodi oženjene muškarce. Ona se tu ucvikala, a ja sam je svuda blokirala. Poslije toga nisam primijetila da je nastavila da kontaktira s mojim mužem, evo, sve donedavno. Odblokirala sam je i opet joj poslala poruku "jednom sam te upozorila" - kaže prevarena supruga.


Inače, kako nam je ispričala, njen muž i Barbara su nekad bili u vezi.

- Prije neki dan mi je iskočio njen intervju u kojem govori kako je lijepo vaspitana, kako njoj ne može da se desi zauzeti muškarac. Inače, Barbara Bobak je bivša djevojka mog sadašnjeg muža, prije ne znam ni ja koliko godina su nešto kratko bili zajedno. Nije to bila ozbiljna veza. Puno prije mene su bili zajedno. I ona odranije poznaje Barbaru i bile su u kontaktu.


- Čule smo smo se i kad je raskinula s Darkom Lazićem. Zaista smo bile okej, pratile smo se i na Instagramu. Govorila je da meni i mužu želi svu sreću. Pošto je bila i s Lazićem i s mojim suprugom, počela je da ih upoređuje, pričala mi je da su isti, ovakvi, onakvi. Sve to da bih ja poslije nekoliko mjeseci našla njene poruke razmijenjene s mojim mužem i saznala da se ona viđa s njim - završava ova žena.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.