x

PONOSNA NA SVOJU LJUBAV

Baš me briga, čuvam sve i čekam ga: Karićevu misicu osudili što je u rijalitiju spomenula pare, ona odmah žustro odbrusila!

Jovana Ljubisavljević misica i aktuelna devojka zadrugara Stefana Karića komentarisala je dešavanja u rijalitiju.

U javnosti se dosta komentarisala njena posjeta Stefanu Kariću u ''Zadruzi 5'', prilikom čega mu je prošaptala da mu čuva pare, što misica komentariše ovako:

- Čuvam sve što je ostavljeno, ljudi se uglavnom hvataju za takve stvari koje njima odgovaraju. Baš me briga! Čuvam sve što je ostavljeno i čekam ga - rekla je Jovana.


Njena čestitka Stefanu za krsnu slavu je izazvala buru emocija kod Karića, a sada otkriva šta mu je napisala.

- Napisala sam mu koliko ga volim, da ga čekam, raznježilo ga je jer sam do detalja opisala kako provodim vrijeme. Znam koliko mu to znači. Ja znam koliko sam ja stara pisma čitala iznova i iznova. Zamisli kad sam rasplakala Matoru - kaže Ljubisavljevićeva.


- Kada bi te Stefan prevario, da li bi ušla u Zadrugu? - glasilo je pitanje za Jovanu.

- Ne. Ja ne prodajem svoju ljubav, ušla bih za novac, a tada bih morala da trpim nešto što me boli i što nema cijenu, tako da ne - rekla je.

- Šta misliš koja djevojka se indirektno nabacuje Stefanu? - bilo je sledeće pitanje.


- Da li ste gledali Irmu? Kaže ''Dala sam mu znak, ali se pravi lud'', ja da sam muško ne bih se pravila luda, nego mrtva. Divna je. (smijeh) Bilo mi je to simpatično. Znam da mnogo toga ne može da se sakrije od kamera, ali ti pogledi i dobacivanja, to može - odgovorila je misica u emisiji "Pitam za druga" na RED TV.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.