x

Beograđani nisu uspjeli nastaviti niz pobjeda

Baskonia slavila u Beogradu protiv Crvene Zvezde

Momčad španjolske Baskonie slavila je u beogradskoj Štark Areni protiv zahuktale Crvene Zvezde iza koje je bio niz od tri sjajne pobjede rezultatom 72:64.

Baski su iza sebe imali nekoliko teških poraza a Crvena Zvezda sjajan niz od tri pobjede, no od samog početka se vidjelo kako Beograđani teško izlaze na kraj s čvrstom obranom koju je zaigrao tim Velimira Perasovića od početka utakmice u Štark Areni.

Uspjela je Zvezda nadoknaditi minus u koji je upala nakon prve četvrtine, ali su Baski sve to riješili odlično odigranom trećom četvrtinom koja je na koncu i odlučila pitanje pobjednika u ovom izrazito važnom susretu za oba tima.

Lorenzo Brown odigrao je opet odličnu utakmicu no bio je praktički jedini raspoložen igrač u domaćem timu. Billy Baron dodao je 9 poena za Crvenu Zvezdu. Nik Stauskas s 22 poena predvodio je tim iz Vitorije do pobjede a standardno dobar bio je Shengelia s 19 koševa. Ova pobjeda vratila je mir u svlačionicu španjolskog tima oko kojeg su se već podigle glasine da bi mogao smijeniti Velimira Perasovića s mjesta trenera ekipe. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.