x

Beauty savjet: Evo zašto morate isprobati noćne maske za lice

Novi trend noćnih maski za lice, dodatno je pojačao koncept beauty sleepa, koji podrazumijeva dovoljno sna i adekvatnu njegu, kako bi se koža tokom noći regenerisala i bila sjajna i svježa nakon buđenja. Overnight maske za lice tretiraju našu kožu tokom sna, ali ih mnogi još uvijek uvrstili u svoju rutinu.

Izdvojili smo tri overnight maske, kako bismo vas ubijedili da ih što prije isprobate i uživate u njihovim benefitima za kožu!

#1 Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Mask

Ova maska dubinski hidrira kožu tokom noći i povećava sposobnost kože da što duže zadrži vlažnost, kako bi hidratacija bila što dugotrajnija. Koža je preko noći obnovljena, mekana i osvježena, a najbolji efekat postiže se ako je nanesete nakon detaljnog čišćenja lica i ostavite je na površini kože 10-ak minuta. Nakon toga mekim peškirom otklonite višak proizvoda, s lica, a ostavite samo tanak sloj koji će tokom noći dodatno hidrirati kožu lica.

#2 Vichy Slow Âge Nuit

Prva Vichy noćna njega i maska kožu obogaćuje kiseonikom i obnavlja je, oporavljajući je od negativnih spoljnih uticaja, kojima je tokom cijelog dana izložena. Poboljšava disanje ćelija kože i njihovu obnovu iz noći u noć. Nakon buđenja koža je hidrirana i blistava, a bore su zaglađenije.

#3 Origins Drink Up – Intensive Overnight Mask

Ovo je noćna maska pogodna za osobe sa izrazito suhim tipom kože. Sastoji se od hijaluronske kiseline, avokada i vode sa švajcarskih lednika, a koži garantuje hidrataciju tokom 72 sata.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.