x

Beauty tajne poznatih: Zlatna pravila ljepote Meghan Markle

Supruga britanskog princa Harryja trenutno je jedna od najuticajnijih slavnih žena. Žene širom svijeta žele da izgledaju kao ona, oblače se poput nje, pa čak kopiraju i njene pjegice.

Zato, nije malo onih koje interesuje kako izgleda beauty rutina Meghan Markle i kojim se sve trikovima koristi, pa slijede neke informacije o tome…


#1 Petominutna rutina šminkanja

Meghan je usavršila brzo šminkanje ujutro, ali njena make-up rutina nije baš po svačijem ukusu, iako je jako dobra za kožu. U čemu je tačno trik? U preskakanju pudera. Sve što stavi na lice je malo maskare, balzam za usne i malo rumenila ili bronzera.

“Ovo je moj omiljeni make-up look”, otkrila je u intervjuu za Allure.


#2 Unutrašnji tretman lica

U jednom intervjuu za Glamour otkrila je koji joj je omiljeni tretman lica.

“Kada mi je potrebno dubinsko čišćenje lica, prepuštam se rukama stručnjaka za kožu Nichole Joss koja doslovno masira lice i s unutrašnje strane usne šupljine. Suludo, zar ne”, rekla je novopečena vojvotkinja.


#3 Instant volumen u kosi

“Kada mi kosa splasne nakon pola dana provedenog na setu samo sagnem glavu i pošpricam malo spreja za teksturu i kosa je u trenu bujnija”, otkrila je Meghan u jednom intervjuu za Birchbox.


#4 Osmijeh

I za kraj, jedan potpuno besplatni trik koji možete isprobati ove sekunde. Meghan je u nekoliko prilika istakla da smatra kako svi izgledaju ljepše kada se smiju, a i mi smo saglasni. Zato, kada želite da se osjećate kao princeza, samo nabacite osmijeh i sjetite se Meghaninih riječi.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.