x

Beauty tricks: Za smeđe uči idealne su hladnije nijanse boja

Za one koje imaju smeđe oči, mnogi će reći kako su prave sretnice, barem kada je make up u pitanju, ali vizažisti se neće baš složiti sa time. Naime, iako se na prvu čini kako uz smeđe oči pristaje baš sve, to ipak nije slučaj.

Naime, većina smeđookih žena čini istu make-up grešku i koristi topla smeđa sjenila jer smatraju da će se stopiti s njihovom bojom očiju i izgledati prirodno. Nažalost, efekt do kojeg ova beauty greška vodi je umoran i neispavan izgled. Ono što bi se, ako imate smeđe oči, trebalo svakako pronaći u vašoj make-up ladici je paleta sjenila hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderasto ružičaste i ljubičaste. Ove će boje vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati svježe i odmorno.

Ako posjedujete paletu s toplim smeđim nijansama i niste spremne riješiti je se, ono što možete učiniti je nanijeti smeđe sjenilo samo na vanjski ugao oka, a ostatak kapka ispuniti svjetlucavom bojom šampanjca koja će otvoriti vaš pogled i dati očima poseban sjaj. Poznata vizažistica Jennifer Trotter upozorila je kako biste trebale pripaziti i na odabir boje rumenila i ruža. Ono što će vam najbolje pristajati ako imate smeđe oči su nježne ružičaste nijanse koje će vašem licu “pokloniti” nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspjele odspavati.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.