x

KVALIFIKACIJE ZA SP

Bećiragić i Musa pred susret protiv Francuske: Nadamo se punoj Skenderiji, naučili smo iz grešaka

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će sutra u dvorani "Mirza Delibašić" u Sarajevu ugostiti selekciju Francuske u drugom kolu drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naša selekcija je u srijedu doživjela debakl kada je poražena u gostima kod Crne Gore rezultatom 88:69, a selektor Adis Bećiragić i košarkaš Džanan Musa su zatražili podršku navijača koje su razočarali u Podgorici.


"Nadamo se da ćemo utakmicu protiv Francuske igrati pred punom dvoranom, da ćemo igrati puno bolje, agresivnije, sa mnogo većom energijom… Igramo s reprezentacijom koja je jedan od većih favorita za Evropsko prvenstvo i zato vas pozivamo da dođete i da nam pomognete da sa zajedničkom energijom odigramo dobru utakmicu", rekao je Bećiragić.


"Odigrali smo utakmicu kako jesmo u Crnoj Gori. Naravno, razočarani smo jednim dijelom, naučili smo iz grešaka. Očekuje nas sada jako bitna utakmica, protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Francuska dolazi u punom sastavu. Mi se ovih dana pripremamo za to, nadam se da ćemo se predstaviti u boljem svjetlu, da ćemo popraviti greške. Također, nadamo se punoj Skenderiji", poručio je Musa.

Susret BiH - Francuska igra se u subotu u Sarajevu s početkom u 20 sati.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.