x

Beginne deine neue Karriere bei Best & Team: Započni tvoju novu karijeru i budi zadovoljan u onom što radiš!

Društvo Best & Team koje posluje od 2009. godine u Sarajevu kao najstarija, ujedno i vodeća firma u sektoru pozivnih Centara ima mogućnost za zapošljavanje novih 20 uposlenika.

Best & Team vrši prijem poziva za najveće njemačke kompanije u sektoru mode kao što su: Klingel Gruppe, Babista, Miamoda, Wellsana, Mona, Wenz i dr., te u oblasti kozmetike, poznati francuski brend Yves Rocher.

Svojim radom u dugogodišnjem poslovanju sa ekskluzivnim partnerima, Best & Team je dokazao  da može pružiti visoki kvalitet usluga i samim tim dobili su dodatnu mogućnost širenja poslovanja i pokretanje novih projekata.

Shodno tome, Best & Team potražuje motovisano, komunikativno i angažovano osoblje sa dobrim poznavanjem njemačkog jezika za obradu ulaznih poziva tj, narudžbi kupaca, obrade podataka kupaca, obrada reklamacija i drugo. Širenjem poslovnih prostora u pripremi je 20 novih radnih mjesta, gdje se nude fleksibilna radna vremena, opuštena radna klima, mogućnosti napredovanja, kao i specijalizacije za napredne usluge i dodatne obuke, a samim tim mogućnost veće zarade, te što je i najbitnije redovne i nadprosječne plate.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sljedećih e-maill adresa: [email protected] ili [email protected]
Prijave slati isključivo na njemačkom jeziku, kao i na broj telefona 033 642 670 ili lično na adresi Bulevar Meše Selimović 16 ASA Prevent zgrada iznad PORSCHE salona.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.