x

puklo prijateljstvo

Bekuta je mrtva za mene: Keba precrtao Anu zbog Severine, evo kako mu je prijateljica zabila nož u leđa!

Pjevač Dragan Kojić Keba navodno je zauvijek precrtao koleginicu i drugaricu Anu Bekutu zbog toga što je otišla na proslavu 50. rođendana njegove bivše snajke Severine Vučković.

Kako prenosi Republika.rs, on se gadno razočarao u prijateljstvo koje je između njega i Ane trajalo duže od četiri decenije, te ne može da vjeruje da ga je poslije svega što su zajedno prošli izdala i zabila mu nož u leđa.


- Ana je godinama kućna prijateljica Kebe i njegove porodice, zajedno su počinjali karijere i jedno drugom se radovali uspjesima. Nastupali su zajedno još u staroj Jugoslaviji i bili odličan tandem. Prvi duet "Nemoj ništa pričati" snimili su 1998, kao dokaz prijateljstva i zajedničke energije. Pjesma je bila mega hit. Onda su 2003. snimili duet "Treba vremena", koji se i danas svuda pjeva. Keba nakon Bekutine izdaje od sramote ne zna šta će.


- Stid ga je i da vide drugi da mu je krivo, ali od muke mu je došlo da plače. Rekao mi je: "Bekuta je mrtva za mene kad mi je ovako sa Severinom zabila nož u leđa!" Pa Ana je Severinu faktički upoznala kod njega u kući. Nisu se prije toga čestito ni znale. Njih dvije su se tu super uklopile i počele da se druže. Nakon što su se Kebin sin Igor i Severina 2021. razveli, logično je bilo da Bekuta stane uz porodicu Kojić, ali ona se očito priklonila Severini. Odlaskom na njen jubilarni rođendan od pola vijeka, to je i potvrdila. Keba je bio van sebe kada je čuo i vidio da je njegova dobra drugarica Ana bila na Severininoj proslavi u Zagrebu - navodi izvor koji je blizak nekadašnjim najvećim prijateljima, a koji se i sam ne miri sa činjenicom da je folkerka mogla da uradi ovako nešto.


- To je za Kebu izdaja koju ne prašta! Severina je sve te ljude sa naše estrade upoznala preko svekra, na slavama, u kući na Bežanijskoj kosi. Zarekao se da sa Anom više nikada neće progovoriti. Ma neće da čuje za nju ni u ludilu. To je za njega nož u leđa jer je bivša snajka sada neprijatelj njegove kuće, a samim tim i svi koji su ostali u kontaktu s njom. Bekuta za njega više ne postoji.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.