x

rasplakala sve

Bekuta sa sinom i unucima dala čitulju Mrki: Najdraži moj, prošla je godina otkako je svijet siromašniji za jednog tebe...

Pjevačica Ana Bekuta došla je jučer na pomen pokojnom partneru Milutinu Mrkonjiću Mrki.

Bekuta je uz prijatelje uspjela da ostane na nogama iako nije mogla da sakrije suze iza tamnih naočara. Ona je dala čitulju preko novina Mrki, u kojoj je potpisala i svog sina i unuke koji su sa njim bili veoma bliski.


"Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svijet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra djela, za smijeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si volio. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih djela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u vječnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvijek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja", stoji u čitulji.


Podsjetimo, Ana je dala izjavu nakon pomena u kojoj je priznala da joj je i dalje teško.

- Ovih godinu dana je bilo jako teško za mene. Milutin bi bio svakako ponosan na priznanje koje je dobio danas od svoje države i predsjednika. Evo, sad mogu da kažem, i koje je čekao dugi niz godina. Dobro je što je došlo i posthumno. Hvala vam mnogo što ste došli - poručila je potrešena Bekuta kroz suze nakon jednogodišnjeg pomena svom partneru.

.

.

.

.

.


.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.