x

Bekvalčeva napustila kuću zbog koncerta: Nećete vjerovati gdje pjevačica živi ovih dana!

Nataša Bekvalac iselila se iz porodičnog stana u Novom Sadu i ponovo se vratila u Beograd. Naime, pop zvijezda je bila prinuđena da napusti stan u koji se nedavno uselila i prinudno vrati u prijestonicu zbog svakodnevnih proba koje ima uoči koncerta "SOS za ljubav" 14. februara u Štark areni.

Kako upućeni tvrde, Nataša se na ovaj korak jako teško odlučila zbog razdvojenosti od kćerki.

- U početku Nataša nije htjela da čuje da se preseli opet u Beograd. Putovala je svakodnevno tamo vamo, nekada i po dva puta dnevno. Međutim, ti napori su se odrazili na organizam. Počela je da pada u nesvijest, osjeća malaksalost i tako nije mogla da vozi, bilo je veoma rizično. Njena sestra i menadžerka Tanja je preuzela na sebe odgovornost i sama ugovorila dvije nedjelje zakupa hotela i samo joj rekla: "Od sutra si u Beogradu." Pjevačica je već sedam dana u karantinu i to joj teško pada - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Bekvalčeva je spakovala samo najosnovnije i bukvalno je pod tenzijom došla u Beograd. Nju brine to što je starija kćerka Hana u pubertetu i potrebna joj je svakog dana. Zato ona ne silazi sa telefona. Svakodnevno je sa starijom, ali i mlađom kćerkom Katjom na video-pozivu. Stalno im govori da će biti najbolja zbog njih dvije i da želi da uradi sve da one budu ponosne na nju.

Kako dalje saznajemo, Nataša svaki slobodan trenutak koristi da skokne do Novog Sada, a ponekad čak i obmane cijelu ekipu da je hitno nešto iskrslo kako bi bar nakratko došla kući i uvjerila se da je sve u redu.



U želji da provjerimo navode do kojih smo došli pozvali smo Bekvalčevu, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon, dok nam je njen PR tim potvrdio saznanja.

- Tačno je da je Nataša sada u hotelu. Rastrzana je na sto strana, i oko djece i oko koncerta. Želi da sve bude kako treba i da niko ne ispašta.

Podsjećanja radi, Nataša Bekvalac održaće prvi solistički koncert u Areni za Dan zaljubljenih, što će biti kruna njene karijere.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.