x

Beogradski Ines Atelier ima predivnu kolekciju couture vjenčanica!

Beogradska modna kuća Ines Atelier, poznata po svojoj urbanoj estetici i seksipilnim modelima nerijetko izvedenima u koži, predstavila je novu bridal kolekciju kojom i više nego opravdala status jednog najpoželjnijih brendova s područja Balkana. Moderni krojevi i siluete te savremene tkanine obilježja su kolekcije koja propituje gdje se nalazi granica onoga što zovemo tradicionalnom vjenčanicom.

Ako pitamo Ines Janković, osnivačicu brenda, moderna mladenka danas ne poznaje granice. S transformacijom načina života, odnosa pa tako i samih vjenčanja, promijenile su se i haljine koje žene biraju za svoj veliki dan. Brend kojem je propitivanje uobičajenog utkan u DNK tako je predstavio kolekciju jedinstvenih, vrlo elegantnih i decentnih vjenčanica među kojima se nalaze i kratke haljine s apstraktnim motivima, kao i jedno odijelo pa će tako svaka mlada u njoj pronaći nešto za sebe. Ova kolekcija namijenjena je modernoj mladenki, ženi koja zna što želi, a nije spremna na kompromise u svom modnom izričaju.


Prefiks couture koji ova kolekcija nosi jasno se ocrtava u detaljima, najfinijoj čipki te u skulpturalnim akcentima na modelima, kao i u činjenici da je linija izrađena ručno – na taj način, svaka će mladenka na svoj dan moći ponijeti nešto zaista posebno.

.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.