x

Još jedna saradnja

Beyonce lansira zajednički kolekciju s brendom Balmain!

Nastup Beyonce na Coachella festivalu ove godine stvorio je pravu senzaciju. U velikoj mjeri zbog luksuznih kostima koje je kreirao Olivier Rousteing, kreativni direktor modne kuće Balmain, posebno za pjevačicu.

Beyonce je poznata perfekcionistkinja, tako da je svaki od njenih stylinga bio osmišljen do najmanjih detalja, a Olivier je često bio prisutan na probama. Dakle, na jednoj od njih, kada je Beyonce probala zajedno sa svojim plesačima ružičaste dukseve ukrašene skraćenicom BAK, imao je sjajnu ideju.


“Pomislio sam, zašto ne bismo napravili kolekciju za fanove Beyonce koji žele da se sjećaju ovog historijskog trenutka”, kaže dizajner.


Dakle, već je na probama dogovorena saradnja Beyonce i brenda Balmain.

Nova kolekcija uključuje dukseve – crne, žute i pink (gotovo iste kao što je Beyonse nosila tokom nastupa) i majice sa natpisom BAK.


Svi prihodi će biti poslati u fond United Negro College Fund, organizacija je to koja podržava obrazovne institucije za crnačku populaciju Sjedinjenih Država.


Ograničena kolekcija će se pojaviti u glavnoj prodavnici Balmain u Parizu 13. jula i 14. jula na zvaničnim sajtovima balmain.com i beyonce.com. Cijene su od 290 do 1.790 dolara.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.