x

Bez sumnje vijest nedjelje: Poslije skandala sa Vranješom, Duško Tošić dobio nerealnu ponudu!

Sigurno najluđa nedjelja u životu Duška Tošića, a imao ih je poprilično mnogo nenormalnih... Poslije skandala sa njegovom ženom Jelenom Karleušom i fudbalerom Ognjenom Vranješom, na Tošićev stol stigla je nevjerovatna i basnoslovna ponuda.

Kako saznaje MOZZART Sport Gvangdžu je spremio novi ugovor za Duška Tošića koji bi važio do posljednjeg dana 2021. godine. A cifre su blago rečeno – astronomske. Gvangdžu je spreman da Dušku Tošiću ponudi godišnju zaradu od 8.5 miliona eura.


Čisto podsjećanja radi, trenutno zarađuje 5.8 miliona godišnje. Ova ponuda vjerovatno je odgovor Bešiktašu koji želi da bivšeg asa vrati u svoje redove, a izgleda da će Turcima to sada teško da pođe od ruke.


Nekadašnji član OFK Beograda je vrlo zadovoljan onim što je vidio i doživio u Kini. Dobra stvar za njega je činjenica da ima ozbiljnu podršku Dragana Stojkovića Piksija, na čije insistiranje je došao u klub. Srpski trener je u Gvangdžu doveo ove zime i Dembelea iz Totenhema, ima na raspologanju Zahavija i Retinja, ali Tošić predstavlja temelj defanzivne igre.

Ostaje nam da vidimo da li će se ovo ozvaničiti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.