x

Bh. muzičaru zapalili automobil! Prije par dana se hvalio: Koja je svrha kupiti auto, ako ga nećeš slikati? SQ7 sirotinjski, koronski...

U sarajevskom naselju Stup, ispred kompleksa zgrada poznatog kao Tibra 2, jutros je zapaljen automobil bh. muzičara i biznismena Danijela Dade Džafića. Kako se nezvanično saznaje, lopovi su prvo pokušali ukrasti vozilo. Inače, automobil je kupljen tek nedavno.

– Jutros u 5:50 sati došlo je do požara na putničkom vozilu Q7, stranih registarskih oznaka.  Požar je lokaliziran 6:35 sati, a pričinjena je materijalna šteta bez povrijeđenih lica – kazali su iz MUP-a KS. 

Vlasnik automobila je bh. muzičar i biznismen Danijel Dado Džafić, a ovo nije prvi put da mu pale vozilo. Ekskluziva.ba portal je i ranije pisao o nesretnom slučaju kada je Danijelu zapaljeno vozilo. Interesantno je i kako je Džafić automobil Audi SQ7 kupio nedavno, čime se na specifičan način pohvalio na Facebooku.


- Sad ide seljačka, ali istinita objava. Koja je svrha kupiti skupo auto, ako ga nećeš slikati i pokazivati? Svi kao s.remo, nisi ga kupio drugima, jok, eto baš mi se davale pare radi sebe. Nego ovo je da se razlikujem od drugih. SQ7 sirotinjski, koronski... napisao je Danijel na svom Facebook profilu 21. aprila, dok je prvu objavu da je vlasnik novog automobila imao 28. februara.

-Istina je, zapaljen mi je skupocjeni automobil, džip Audi SQ7, njemačkih registarskih oznaka, vrijedan 130.000 maraka pred zgradom na Stupu! - potvrdio je sam Džafić. 


Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.