x

zmaj stao na ludi kamen

Bh. reprezentativac Rade Krunić se oženio u Srbiji, za svadbeno slavlje zadužen Uroš Živković! (Foto)

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić oženio se svojom izabranicom Ivanom Topalović, a svadba je održana u Sremu u Srbiji u krugu najbliže rodbine i prijatelja.

Par se vjerio krajem decembra 2020. godine, a danas su krunisali svoju ljubav i izrekli su sudbonosno "da".

Novopečeni par Krunić ipak je napravio svadbu za pamćenje, a nakon vjerskog obreda, slavlje je nastavljeno uz svirku trubača, a goste su zabavljali popularni srbijanski folk pjevači Uroš Živković i Nenad Manojlović, kao i pjevačica Aleksandra Bursać.


Krunić je rođen u Foči gdje je ponikao u redovima Sutjeske, a put ga je zatim odveo u srbijanske klubove Donji Srem i Borac Čačak. Bio je i član Verone, a igračku afirmaciju doživio je noseći dres Empolija četiri godine.


U Milanu je od 2019. godine, a ove sezone se pokazao kao igrač zadatka koji je igrao na gotovo svim pozicijama, uključujući i mjesta desnog beka i napadača u pojedinim utakmicama. Sa Rossonerima se na kraju sjajne sezone okitio i šampionskom titulom.

Krunić je za Zmajeve skupio 24 nastupa i dva puta se upisao u listu strijelaca, a za Milan je u šampionskoj sezoni odigrao 28 ligaških utakmica i ostvario je jednu asistenciju.

,

.

..

.

.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.