x

otkriveno

Biće gazda u Veterniku i Beogradu: Evo u šta Dejan ulaže novac od Zadruge i kako će narod saznati istinu o njegovom braku sa Dalilom!

Ovogodišnji pobjednik “Zadruge” Dejan Dragojević odlučio je da pametno uloži novac od honorara koji će dobiti od učešća u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Po izlasku sa imanja u Šimanovcima, Dragojević se zaputio kod svojih u Veterniku, a onda je sa njima razradio plan za budućnost.

- Dejan je dugo razgovarao sa majkom Biljanom, tatom Goranom i bratom Davidom kako da uloži novac. Odmah je rekao da želi da renovira porodičnu kuću, ali i da kupi vikendicu u blizini Veternika kako bi mogao da je preko cijele godine izdaje. Ali i da kada ima potrebnu da se osami da ima gdje da ode. Svi su se složili da je to odličan poduhvat - kaže izvor blizak porodici Dragojević za Blic.


Prema riječima izvora, Dejan će pokrenuti i privatni biznis, ali za sada razmišlja, šta bi to moglo da bude.

- Ranije su David i Dejan držali fast fud za girose, međutim, taj im je biznis propao, pa su od slične ideje odmah odustali. Dejan je fitnes trener, pa im je jedna od ideja da otvore teretanu. S obzirom na to da su poznati, nadaju se da će se za njihovu teretanu odmah čuti. Svakako im je plan da biznis bude u Beogradu. Ali ne želi da rasipa novac, već da ga pametno uloži. Sada kada je uspostavio dobar odnos sa porodicom, sve se savjetuje sa njima. Oni su mu sada vjetar u leđa i velika podrška. Za sada će živjeti na relaciji Veternik- Beograd, kako bi mogao da povrati izgubljene godine sa Biljanom i Goranom. Stalno pričaju, grle se, a suze su neizbežne. Dejan je vrlo emotivan dečko. Baš je zadovoljan što ponovo ima podršku porodice - kaže izvor.


Dejan je ranije rekao da ima u planu i da napiše knjigu kao Kija Kockar, gdje će opisati svoj odnos sa Dalilom.

- Kad je mogla Kija Kockar da napiše autobiografiju, mogu i ja. Tako će ljudi saznati pravu istinu o meni, ali i o mom braku s Dalilom. Sad, kad vraćam film, shvatam koliko je ta žena oduvijek bila zla i da je sve radila samo zbog rijalitija. Gadim se samom sebi što sam bacio pet godina života na nju - iskren bio Dejan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.